Vepřová kotleta s cibulí a hlívou ústřičnou - nízkosacharidový recept
250g vepřové kotlety s kostí
1 velká žlutá cibule
3 stroužky česneku
100g hlívy ústřičné
sůl a pepř na ochucení
masový vývar na podlití
1 lžíce olivového oleje
fenykl celý
drcený kmín
1. Kotletu okoření a vložíme na rozpálenou pánev s olivovým olejem. Maso důkladně orestujeme z obou stran, aby se maso zatáhlo.
2. Cibuli si nakrájíme na kolečka a česnek na plátky, obojí přihodíme ke kotletě a chvilku restujeme.
3. Hlívu nakrájíme na silnější proužky a přidáme na pánev, dále restujeme.
4. Když je vše orestované, podlijeme maso vývarem aby se nám vytvořila omáčka a maso bylo dodělané i u kosti.
5. Vše přendáme na talíř a podáváme s libovolnou přílohou.