Tuňáková plněná vejce - nízkosacharidový recept
4 ks vajec
30g majonézy
85g tuňáka, zbavené nálevu
1 lžíce Sriracha omáčky
1 jarní cibulka (trochu si necháme na ozdobu)
Sůl a pepř
1. Vejce vložíme do kastrůlku s vodou a uvaříme, cca 10 minut. Vejce necháme vychladnout a poté oloupeme.
2. Oloupaná vejce rozkrojíme na půl, vyndáme žloutky a dáme je zvlášť do misky.
3. Ke žloutkům přidáme majonézu, tuňáka, Sriracha omáčku a jarní cibulku, osolíme a opepříme. Vše vidličkou smícháme do hladka.
4. Bílky naplníme vyrobenou tuňákovou pomazánkou a vložíme na servírovací talíř.
5. Dozdobíme nasekanou jarní cibulkou.