Smažený řízek bez mouky a strouhanky - nízkosacharidový recept 

300g libového masa (já použila krůtí prso) nakrájeného na plátky
½ šálku kokosové mouky
½ šálku namletých smažených vepřových kůžiček viz. recept zde
1 vejce
1 ½ lžíce oleje na smažení
sůl

1. Maso si z obou stran osolíme. Do tří misek si připravíme trojobal.

2. V jedné misce bude kokosová mouka, ve druhé rozšlehané vejce a ve třetí budou namleté vepřové kůžičky.

3. Maso nejprve obalíme v kokosové mouce, poté ve vejci a následné v kůžičkách.

4. Na pánvi si rozpálíme olej. Jakmile je olej dostatečně rozpálený,u smažíme na něm řízky do zlatova z obou stran.

5. Podáváme s libovolnou přílohou a měsíčkem citronu.


Zpět