Plněný Portobello žampion s restovanou cibulkou - nízkosacharidový recept 

Plněný Portobello žampion s restovanou cibulkou

1 velký Portobello žampion
1 vejce
čerstvá nasekaná petrželka
1 lžíce nastrouhaného parmezánu
nakládané cibulky
1 stroužek česneku
1 lžíce olivového oleje

1. Z žampionu odkrojíme nožičku, kterou pokrájíme na kolečka, stejně tak pokrájíme očistěný stroužek česneku. Cibulky pokrájíme na půlky a vše orestujeme na pánvi s olivovým olejem.

2. Do žampionu vyklepneme vajíčko, osolíme, opepříme, posypeme nasekanou petrželkou a strouhaným parmezánem. Žampion vložíme do zapékací misky a vložíme do předem vyhřáté trouby na 200°C. Pečeme dokud se z parmezánu nestane opečená krustička.

3. Hotový žampion dozdobíme předem připraveným restem.


Zpět