Nízkosacharidový Bolognese Amuse Bouse 

 Bolognese Amuse Bouse

150g mletého hovězího masa
200ml rajčatové passaty
sůl
pepř
pálivá paprika
2 listy ledového salátu
7 cherry rajčátek rozkrojených na půl
50g strouhaného parmazánu

1. Na menší pánvi si zprudka orestujeme mleté maso, které pustí tuk, takže není potřeba tuk přidávát.

2. Orestované maso podlijeme rajčatovou omáčkou. Směs okořeníme, přidáme pokrájená rajčátka a prohřejeme.

3. Když je maso hotové, posypeme ho strouhaným parmazánem, zakryjeme pánví, vypneme plotnu a necháme sýr roztát.

4. Listy ledového salátu si natrháme na menší kousky, tak aby tvořily mističky a naplníme je masovou směsí. Na závěr ještě mírně posypeme strouhaným parmazánem na ozdobu.


Zpět