Nízkosacharidové Plněné ořechy
80 g erythritolu
120 g vlašských ořechů
100 g kokosové mouky
200 g másla
½ lžičky vanilkového extraktu
30g holandského kakaa
Krém:
250g změklého másla
150g mletých vlašských ořechů
½ lžičky rumového aroma
125g marcarpone
100g erythritolu
1. Erythritol si rozemelte v elektrickém mlýnku na kávu na moučku.
2. Ořechy rozemelte na malé kousíčky.
3. Moučku a ořechy smíchejte s ostatními ingrediencemi a uhnětejte v těsto.
4. Připravené těsto dejte do lednice vychladit, aby se vám s ním lépe pracovalo.
5. Vychlazené těsto vmáčkněte do silikonové formy na ořechy. Připravené ořechy vložte do trouby vyhřáté na 150 °C a pečte 10-12 minut.
6. Upečené ořechy vyklepněte z formy a nechte vychladnout.
7. Máslem a rumovým extraktem a erythritolem vyšleháme do krému. Následně přidáme mascarpone a zašleháme jej do krému.
8. Poté přimíchejte ořechy a pomocí zdobícího sáčku nebo nožem plňte ořechy a slepujte vždy dva k sobě.