Nízkosacharidové Nepečené arašídové kytičky 

Nepečené arašídové kytičky

Těsto:
120g arašídového másla
50g čokoládového proteinového prášku

Náplň:
100g Lučiny
sladidlo
1 lžíce arašídového másla
1 řádek hořké čokolády nasekané na malé kousky

1. Nejprve si připravíme těsto. Arašídové máslo smícháme s proteinem a vyválíme z těsta placku, kterou vložíme do mrazáku min na 5 minut ztuhnout.

2. Do ztuhlé placky vykrajujeme kytičky, které přendáme na prkénko a vrátíme zpět do mrazáku.

3. Zatím, co se nám kytičky chladí, tak v misce smícháme všechny ingredience na náplň.

4. Vždy jednu kytičku namažeme náplní a přiklopíme druhou. Vrátíme zpět do mrazáku.

5. Uchováváme v chladu.


Zpět