Nízkosacharidové Ledové bonbóny s domácí čokoládovou pomazánkou 

Ledové bonbóny s domácí čokoládovou pomazánkou

Bonbóny:
150g zakysané smetany
sladidlo
150ml vody

Pomazánka:
360g hořké čokolády
250ml mléka
kůra z 1 pomeranče
60ml čerstvé pomerančové šťávy
sladidlo

1. Ve vyšší nádobě smíchejte všechny ingredience na bonbóny a vyšlehejte je do tužší konzistence.

2. Směs přelijte do silikonové formy na bonbóny a dejte do mrazáku na minimálně 2h ztuhnout.

3. Mezitím si připravte čokoládovou pomazánku tak, že nasekejte čokoládu nadrobno a dejte ji do mísy.

4. V rendlíku zahřejte mléo a nastrouhanou pomerančovou kůru těsně pod bod varu.

5. Přeceďte na čokoládu a rozmíchejte.

6. Vmíchejte pomerančovou šťávu, aby vznikla jemná pomazánka.

7. Bonbóny vyndáme ze silikonové formy a přelijeme čokoládovou pomazánkou.


Zpět