Nízkosacharidové Kokosky 

3 bílky
100g strouhaného kokosu
50g Erythritolu
špetka vinného kamene

Základ:
Hořká čokoláda

1. Nejprve si vysypeme kokos na plech vyložený pečícím papírem a vložíme do předehřáté trouby na 200°C jen na pár minut opražit do zlatova.

2. Bílky spolu s vinným kamenem vyšleháme ve vodní lázni do tuha, postupně přišleháváme sladidlo a nakonec vmícháme opražený kokos.

3. Hotovou směsí tvoříme lžičkou nebo plnícím sáčkem tvoříme hrudky na plech vyložený pečícím papírem a pečeme ve vyhřáté troubě na 100°C přibližně 1h.

4. Ve vodní lázni si rozehřejeme hořkou čokoládu a potíráme vychladlé spodky kokosek. Necháme zaschnout.

 


Zpět