Nízkosacharidové bulky
175g strouhané mozarelly
60g krémového smetanového sýru
1 vejce
120g mandlové mouky
2 lžíce neochuceného proteinového prášku
½ lžičky kypřícího prášku
1 lžíce sezamových semínek
1. V pánvi si necháme rozpustit mozarellu spolu se sýrem. Vypneme plamen u sporáku a přimícháme vejce.
2. Poté přidáme do pánve suché ingredience a důkladně promícháme, až vznikne lepivé těsto.
3. Těsto vložte na pár minut do lednice, aby ztuhlo.
4. Z těsta pomocí oleje na rukách tvořte kuličky a pokládejte je na plech vyložený pečícím papírem. Každou kuličku posypte sezamovým semínkem.
5. Plech vložte do předem vyhřáté trouby na 200°C a pečte 15 minut.
6. Bulky nechte vychladnout a poté podávejte jako běžné pečivo.