Nízkosacharidové Avokádové lanýže 

2 zralá avokáda
2 lžíce kokosového oleje
½ hrnku nepraženého kakaového prášku
2 lžíce kokosového krému
½ lžičky tekuté vanilkového stévie
½ lžičky rumového aroma
½ hrnku nasekaných vlašských ořechů
1 odměrka čokoládového proteinového prášku (není nutné)

1. Všechny ingredience kromě sekaných ořechů vložte do mísy a pomocí tyčového mixéru umixujte, dokud se nevytvoří hladká hmota. Vzniklou hmotu přendejte do misky, překryjte fólií a vložte alespoň na 1 hodinu do lednice.

2. Ze ztuhlé hmoty tvarujte lanýže o průměru 2–3 cm, které následně obalte v nasekaných ořeších.

3. Hotové lanýže vložte na 15 minut do lednice a poté podávejte.

 


Zpět