Nízkosacharidové Arašídové ledové hvězdičky 

500g slaných arašídů
250g slunečnicových semínek
125g změklého másla
100g vanilkového proteinového prášku
Pár kapek vanilkového flaver drops
200g krémového smetanového sýra
1 lžička skořice
150g hrubě mletých lískových ořechů

Poleva:
99% hořká čokoláda
Pár kapek čokoládové tekuté stévie

1. Nejprve si připravíme z arašídů a slunečnicových semínek máslo. Arašídy spolu se slunečnicovými semínky vložíme do robotu a umixujeme do hladkého másla.

2. Když je máslo krásně hladké, přidáme do robotu zbylé ingredience kromě lískových ořechu.

3. Umixujeme v těsto, které přendáme do misky a na závěr vsypeme hrubě mleté lískové ořechy a promícháme.

4. Těsto vtlačíme do připravených silikonových formiček na hvězdičky a vložíme na 20 minut do mrazáku ztuhnout. Ztuhlé hvězdičky vytlačíme do misky a vrátíme zpět do mrazáku, takto postupujeme se zbytkem těsta.

5. Před poslední várkou si ve vodní lázni necháme rozpustit čokoládu, ve které namáčíme mražené hvězdičky. Díky tomu, že jsou hvězdičky vyndané rovnou z mrazáku, čokoláda na nich okamžitě tuhne. Hvězdičky uchovávejte v chladu.


Zpět