Nízkosacharidová Dýňová granola
Suché ingredience:
140g mandlí
65g lískových oříšků
50g pekanových ořechů
75g neslazeného strouhaného kokosu
60g neslazených kokosových lupínků
60g dýňových semínek
32g chia semínek
50g vanilkového proteinového prášku
40g Erythritolu
1 lžíce + 1 lžička koření do dýňového koláče
¼ lžičky soli
Mokré ingredience:
100g dýňového pyré
1 bílek
55g kokosového oleje
1. Předehřejte troubu na 150°C. Mandle, lískové oříšky a pekanové ořechy nasekejte na hrubo a přendejte do mísy.
2. Přidejte obě verze kokosu, semínka, protein, dýňové koření, sůl a Erythritol. Přilijte bílek, rozpuštěný kokosový olej, dýňové pyré a pořádně promíchejte.
3. Přendejte suchou granolu na plech a rovnoměrně rozprostřete.
4. Plech vložte do trouby a pečt 30-40 minut.
5. Upečenou granulu nechte vychladnout a můžete podávat nebo uskladnit.