Kuřecí srdíčka s chřestem - nízkosacharidový recept 

 Kuřecí srdíčka s chřestem

250g kuřecích srdíček
1 lžíce olivového oleje
1 cibule nakrájená na půl měsíčky
2 stroužky česneku nakrájený na plátky
1 hrst nasekaných čerstvých bylinek (kopr, petrželka, majoránka, tymián)
Sůl
Čerstvý mletý pepř
5 stonků čerstvého chřestu nakrájeného na šikmá kolečka
3 lžíce sójové omáčky
Voda na podlití

1. Rozpálíme si pánev, přidáme olivový olej a omytá srdíčka.

2. Srdíčka orestujeme zprudka 2-3 minuty, přidáme cibuli a restujeme další 2-3 minuty.

3. Poté zmírníme plamen, přidáme česnek, nasekané bylinky, na kolečka nakrájený chřest a další 2-3 minuty provaříme.

4. Když má vše krásně nahnědlou barvu, podlijeme vodou, hned přidáme sójovou omáčku, osolíme a opepříme.

5. Sundáme z plamene a podáváme.


Zpět