Kuřecí srdíčka s chřestem - nízkosacharidový recept
250g kuřecích srdíček
1 lžíce olivového oleje
1 cibule nakrájená na půl měsíčky
2 stroužky česneku nakrájený na plátky
1 hrst nasekaných čerstvých bylinek (kopr, petrželka, majoránka, tymián)
Sůl
Čerstvý mletý pepř
5 stonků čerstvého chřestu nakrájeného na šikmá kolečka
3 lžíce sójové omáčky
Voda na podlití
1. Rozpálíme si pánev, přidáme olivový olej a omytá srdíčka.
2. Srdíčka orestujeme zprudka 2-3 minuty, přidáme cibuli a restujeme další 2-3 minuty.
3. Poté zmírníme plamen, přidáme česnek, nasekané bylinky, na kolečka nakrájený chřest a další 2-3 minuty provaříme.
4. Když má vše krásně nahnědlou barvu, podlijeme vodou, hned přidáme sójovou omáčku, osolíme a opepříme.
5. Sundáme z plamene a podáváme.