Krůtí po thajsku s arašídovým máslem - nízkosacharidový recept 

1 krůtí prso nakrájeného na drobné kostičky
2 lžíce sojové omáčky
6 lžic arašídového másla
¼ kuřecího vývaru nebo vody
1 lžíce pomerančové šťávy
1 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce Erythritolu
2 lžičky chilli pasty
½ lžičky kokosového oleje
¼ lžičky kajenského pepře
¼ lžičky mletého koriandru
Sůl a pepř

1. Všechny ingredience kromě masa dáme do vysoké nádoby a tyčovým mixérem umixujeme v krém.

2. Maso osolíme, opepříme a na orestujeme do zlatova ze všech stran na pánvi s rozehřátým olejem.

3. Když je maso uvařené, opečené ze všech stran, sundáme pánev ze sporáku a vmícháme připravenou arašídovou omáčku, tak aby byly všechny kousky masa obalený.

4. Podáváme s oblíbenou přílohou.


Zpět