Nízkosacharidový Skořicový šneci 

250 g mozzarelly
100g krémového smetanového sýru
6 lžic kokosové mouky
Pár kapek vanilkového extrakt
1 lžíce mleté skořice
1 lžíce Erytritolu

1. V pánvi si necháme rozpustit nastrouhanou mozzarellu spolu se smetanovým sýrem, přidáme vanilkový extrakt, promícháme, sejmeme z plotny.

2. Přidáme kokosovou mouku a uhněteme v těsto. Nejprve pomocí stěrky a poté rukama.

3. Těsto vložíme mezi potravinové folie a válečkem rozválíme v placku.

4. Placku posypeme skořicí smíchanou s Erytritolem. Těsto zarolujeme do rolády a ostrým nožem nakrájíme na kolečka.

5. Jednotlivá kolečka vložíme na plech vyložený pečícím papírem.

6. Plech se šneky vložíme do trouby a pečeme, dokud není povrch šneků zlatavý.

7. Před podáváním necháme šneky vychladnout.

 


Zpět