Nízkosacharidový Čokoládový cheesecake ze 3 surovin 

Čokoládový cheesecake ze 3 surovin

3 vejce
120g hořké čokolady (99%)
120g smetanového sýra
sladidlo

1. Rozdělíme si žloutky od bílků. Misku s bílky dáme stranou.

2. Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládu a necháme vychladnout.

3. Po jejím vychladnutí přidáme smetanový sýr, žloutky a sladidlo.

4. Z bílků si ušleháme tuhý sníh, který vmícháme do připravené směsi.

5. Malou dortovou formu si vystříkáme olejem ve spreji a vlijeme těsto.

6. Formu vložíme na hluboký plech s horkou vodou a vložíme do předem vyhřáté trouby na 170°C a pečeme 15 minut, poté teplotu stáhneme na 160°C a pečeme dalších 15 minut.

7. Vypneme troubu a ještě necháme 15 minut cheesecake dojít.


Zpět