Nízkosacharidové Vanilkové rohlíčky 

200g změklého másla
120g mandlové mouky
80g kokosové mouky
160g namletých vlašských ořechů
60g erythritolu
4 žloutky
1 lžička vanilkového extraktu

1. Všechny ingredience přendáme do mixéru a hnětačem na těsto uhněteme v těsto.

2. Těsto zabalíme do potravinářské fólie a vložíme na 30 minut do lednice odležet.

3. Poté pomocí potravinářských fólií vyválíme silnou placku, do které vytlačujeme půlměsíčky, kterým hrany zahladíme prsty do kulata a zatočíme do tvaru rohlíčku.

4. Rohlíčky přendáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě na 170°C přibližně 10 minut.

5. Upečené rohlíčky necháme zcela vychladnout a studené obalujeme v práškovém erythritolu.


Zpět