Nízkosacharidové Mandlové hvězdičky s kakaovým krémem 

5 lžic mandlového másla
2,5 lžic vanilkového proteinového prášku
2 lžíce kokosové mouky

Krém:
200g krémového smetanového sýra
3 lžíce kakaa
2 lžíce limetkové šťávy
15 kapek čokoládové stévie nebo jiného sladidla
2 lžíce meruňkové marmelády

1. V misce smícháme mandlové máslo, protein a kokosovou mouku a zpracuje v hladké těsto.

2. Pomocí potravinářských fólií a válečku vyválíme z těsta 3 milimetrovou placku, ze které vykrajujeme hvězdičky.

3. Hvězdičky vyskládáme na plech vyložený pečícím papírem a vložíme do předem vyhřáté trouby na 175°C a pečeme 7 minut, nebo dokud hvězdičky maličko nechytí zlatavou barvu.

4. Než nám hvězdičky vychladnout, tak si připravíme krém vyšleháním všech ingrediencí na krém do hladkého krému, kterým poté plníme pomocí zdobícího sáčku nebo lžičkou jednu hvězdičku a poté přiklopíme druhou hvězdičkou.

5. Na vrchní hvězdičku dáme kapku krému a dozdobíme půlkou mandle.


Zpět