Nízkosacharidové Dýňové cheesecake čtverečky 

½ šálku másla
100g krémového smetanového sýru
½ šálku dýňového pyré
¼ šálku nasekaných vlašských ořechů
1 lžička vanilkového aroma
1 lžička skořice
¼ lžičky mletého muškátového oříšku
Špetka soli
Sladidlo dle chuti

1. V menším kastrůlku necháme rozpustit máslo. Přidáme dýňové pyré a promícháme.

2. Dále přidáme krémový sýr, sladidlo, koření, vanilkový extrakt a vše smícháme dohromady.

3. Směs sundáme z plotny a přelijeme do misky vyložené pečícím papírem.

4. Celé posypeme vlašskými ořechy a vložíme na 24h do mrazáku.

5. Po odležení vyndáme z mrazáku, nakrájíme na jednotlivé čtverečky, dle libovolné velikosti a vrátíme buď zpět do mrazáku, nebo můžeme servírovat.

 


Zpět