Nízkosacharidové Celozrnné ghnocci 

Celozrnné ghnocci

170g strouhané mozarelly
60g krémového smetanového sýru
56g mletého lněného semínka

1. Na pánvi necháme rozpustit nastrouhanou mozarellu spolu s krémovým smetanovým sýrem.

2. Když jsou sýry rozpuštěny, stáhneme pánev s plotny a přimícháme mleté lněné semínko.

3. Nejprve pomocí gumové stěrky vmícháme semínka, poté použijeme ruce a vypracujeme těsto.

4. Z těsta si uválíme dlouhou nudli, kterou nožem nakrájíme na menší kousky.

5. Pomocí vidličky vytvarujeme do tvaru noku.

6. Noky přendáme na plech vyložený pečícím papírem.

7. Plech vložíme do předem vyhřáté trouby na 165°C a pečeme zhruba 15-20 minut, dokud noky nezezlátnou.

8. Podávejte dle svého oblíbeného receptu.


Zpět