Nízkosacharidové brownies 

Nízkosacharidové brownies

100g hořké čokolády (99% kakaa)
sladidlo
1 vrchovatá lžíce kakaa
½ lžičky vanilkového extraktu
špetka soli
1 vejce
20g para ořechů nasekaných na jemno

1. Předehřejte si troubu na 175°C a připravte si hranatou misku, kterou si vyložíte pečícím papírem.

2. Ve vodní lázni si necháme rozpustit čokoládu. Jakmile se čokoláda rozpustí, sejměte misku z lázně. Přidáme vanilkový extrakt, špetku soli, vmícháme sladidlo s kakaem a ručním mixérem vejce.

3. Šlehejte, dokud nebude mít těsto hladkou strukturu a poté přelijte do připravené misky na pečení a posypetje nasekanými para ořechy.

4. Vložte do trouby a pečte přibližně 25 minut. Nechte důkladně vychladnout.


Zpět