Nízkosacharidové Nepečené plněné trubičky  

75g mletých vlašských ořechů
75g práškového Erythritolu
75g mletých mandlí nebo mandlové mouky
1 lžíce kakaa
1 vejce

Náplň:
200g krémového smetanového sýru
200g smetany ke šlehání
1lžíce erythritolu
Pár kapek vanilkového extraktu

1. Nejprve v míse smícháme všechny suché ingredience. Poté přimícháme vejce.

2. Vše spojíme rukama v těsto, které necháme v lednici odpočinout.

3. Kuličku těsta vložíme mezi dvě potravinářské fólie a válečkem vyválíme z těsta placku, kterou nakrájíme na čtverečky, dle velikosti trubiček.

4. Jednotlivé čtverečky namotáme na trubičky a necháme 12h vyschnout.

5. Ve vodní lázni si necháme rozpustit tmavou čokoládu, ve které trubičky namáčíme. Necháme zaschnout.

6. Mezitím si připravíme náplň. Vyšleháme smetanu do šlehačky. Sýr vyšleháme s Erythritolem a extraktem do hladka a spojíme obojí dohromady. Náplň přendáme do zdobícího sáčku a zdobíme jím trubičky. Trubičky uchováváme v chladu.


Zpět