Nízkosacharidový Burákový chléb  

45g vanilkového proteinového prášku
2 lžičky kypřícího prášku bez fosfátu
125g arašídového másla
4 vejce
Sladidlo dle chuti

1. Předehřejte si troubu na150°C.

2. V misce smíchejte protein s kypřícím práškem a dejte stranou.

3. V další misce vyšlehejte arašídové máslo spolu se sladidlem a vejci, dokud se nebudou tvořit na povrchu bublinky, zabere to zhruba 2 minuty.

4. Přisypte proteinový mix a zašlehejte v hladké těsto.

5. Směs vlijte do skleněné či silikonové formy na chléb, vložte do trouby a pečte 40 minut.

6. Nechte vychladnout a poté krájejte na plátky.

7. Podávejte nejlépe na sladko se skořicí či marmeládou.


Zpět