Nízkosacharidový Skořicový šneci
250 g mozzarelly
100g krémového smetanového sýru
6 lžic kokosové mouky
Pár kapek vanilkového extrakt
1 lžíce mleté skořice
1 lžíce Erytritolu
1. V pánvi si necháme rozpustit nastrouhanou mozzarellu spolu se smetanovým sýrem, přidáme vanilkový extrakt, promícháme, sejmeme z plotny.
2. Přidáme kokosovou mouku a uhněteme v těsto. Nejprve pomocí stěrky a poté rukama.
3. Těsto vložíme mezi potravinové folie a válečkem rozválíme v placku.
4. Placku posypeme skořicí smíchanou s Erytritolem. Těsto zarolujeme do rolády a ostrým nožem nakrájíme na kolečka.
5. Jednotlivá kolečka vložíme na plech vyložený pečícím papírem.
6. Plech se šneky vložíme do trouby a pečeme, dokud není povrch šneků zlatavý.
7. Před podáváním necháme šneky vychladnout.