Nízkosacharidové Špenátové taštičky
150g mraženého špenátu, rozmražený
1 šálek sýru feta
1 velké vejce
1/4 šálku nadrobno nakrájené cibule
1 stroužek utřeného česneku
3/4 lžičky soli
1/2 lžičky pepře
1 recept mandlovo kokosového těsta viz recept zde:
1. Předehřejte troubu na 175°C.
2. Umístěte špenát do utěrky a vymačkejte přebytečnou vodu. Přendejte do velké mísy. Přidejte fetu, vejce, cibuli, česnek, sůl, opepříme a promíchejte.
3. Těsto rozválíme pomocí potravinářských fólii do velkého čtverce. Použitím kruhového vykrajovátka, vykrajujeme kolečka.
4. Dáme asi 1 polévkovou lžíci špenátové směsi do středu každého kolečka. Přeložte těsto napůl a okraje přitlačte k sobě.
5. Umístěte taštičky na připravený plech vyložený pečícím papírem a vložte do trouby. Pečeme 20 minut dozlatova. Vyndejte z trouby a nechte vychladnout.