Nízkosacharidové Plněné cookie bonbóny
Náplň:
250g mandlového másla
58g nasekaných vlašských ořechů
Práškové sladidlo
1 lžička skořice
¼ lžičky soli
58g nasekané hořké čokolády, nejlépe 90%
60g kokosové mouky
Poleva:
70g hořké čokolády, nejlépe 90%
28g kokosového oleje
1. V míse smíchejte všechny ingredience kromě kokosové mouky a promíchejte, aby se vše spojilo.
2. Postupně přisypávejte kokosovou mouku, aby vše řádně spojila.
3. Směs vložte do lednice na 1 hodinu, aby ztuhla.
4. Ze směsi tvořte rukama kuličky, cca 16ks, které pokládejte na plech či talíř vyložený pečícím papírem. Vraťte zpět na další hodinu do lednice.
5. Mezitím s nechte rozpustit ve vodní lázni čokoládu spolu s kokosovým oleje a nechte vychladnout. Čokoláda by neměla být horká.
6. Každou kuličku poté napíchněte na vidličku či špejli a namáčejte do čokolády. Vraťte zpět na talíř či plech a vložte opět do trouby minimálně na 15 minut, aby čokoláda ztuhla.