Nízkosacharidové Dýňové cheesecake čtverečky
½ šálku másla
100g krémového smetanového sýru
½ šálku dýňového pyré
¼ šálku nasekaných vlašských ořechů
1 lžička vanilkového aroma
1 lžička skořice
¼ lžičky mletého muškátového oříšku
Špetka soli
Sladidlo dle chuti
1. V menším kastrůlku necháme rozpustit máslo. Přidáme dýňové pyré a promícháme.
2. Dále přidáme krémový sýr, sladidlo, koření, vanilkový extrakt a vše smícháme dohromady.
3. Směs sundáme z plotny a přelijeme do misky vyložené pečícím papírem.
4. Celé posypeme vlašskými ořechy a vložíme na 24h do mrazáku.
5. Po odležení vyndáme z mrazáku, nakrájíme na jednotlivé čtverečky, dle libovolné velikosti a vrátíme buď zpět do mrazáku, nebo můžeme servírovat.