Nízkosacharidové Bezlepkové dýňové muffiny 

Bezlepkové dýňové muffiny

360g mandlové mouky
1 lžička skořice
¾ lžičky mletého zázvoru
½ lžičky mletého muškátového oříšku
Sladidlo
160g dýňového pyré
4 vejce

1. Předehřejeme si troubu na 150°C.

2. Ve větší misce smícháme mandlovou mouku, koření a sladidlo. Promícháme.

3. Poté přidáme pyré a vejce. Mixérem prošleháme do hladka.

4. Těstem naplníme silikonové formičky a vložíme do trouby na 30-40 minut, dokud muffiny na povrchu nezezlátnou a uprostřed po vpíchnutí špejle se těsto nebude lepit.

5. Hotové muffiny vyndáme z trouby a necháme přikryté utěrkou vychladnout.

 

Uložit


Zpět