Nízkosacharidové Arašídové čtverečky 

Arašídové čtverečky

75g másla
60g čokoládového nebo vanilkového proteinového prášku
160g arašídového másla
10 kapek tekuté stévie

Poleva:
¾ tabulky hořké čokolády 90% kakaa
2 lžíce arašídového másla

1. Ve středně velké míse smíchejte dohromady, rozpuštěné máslo, protein, arašídové máslo a stévii. Vznikne hladká hmota krémové konzistence.

2. Nádobu ve které bude připravovat dezert vyložte alobalem nebo potravinářskou fólii a těsto do ní přendejte. Uhlaďte stěrkou.

3. Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu s arašídovým máslem za stálého míchání do hladka.

4. Nalijte rozpuštěnou polevu na těsto a rovnoměrně stěrkou pokryjte celý povrch.

5. Vložte do lednice minimálně na 1 hodinu, aby poleva ztuhla.

6. Před podáváním včas vyndejte a nařezejte na stejnoměrné čtverce.

7. Uchovávejte v chladu.

Uložit


Zpět