Kuřecí srdíčka na cibuli s tymiánem - nízkosacharidový recept
250g kuřecích srdíček
2 cibule
2 stroužky česneku
Svazek čerstvého tymiánu
Sůl
Pepř
0,5l masového vývaru
Xantalová guma
1. Na rozpálenou pánev dáme olivový olej spolu s cibulí nakrájenou na klínky. Po zezlátnutí cibule přidáme nasekané stroužky česneku a otrhané lístky tymiánu.
2. Společně necháme lehce orestovat.
3. Kuřecí srdíčka řádně propláchneme, poté přidáme na pánev k opražené cibuli a zprudka orestujeme.
4. Podlijeme vývarem, tak aby se srdíčka dusila. Okořeníme solí a pepřem
5. Dusíme do měkka cca 30 minut.
6. Na zahuštění přidáme ke konci Xantalovou gumu, krátce provaříme a můžeme podávat.