Brusinkovo pekanová kolečka
2 šálky mletých pekanových ořechů
½ šálku neslazených sušených brusinek, nasekaných
¼ šálku mandlové mouky
¼ šálku Erythritolu
1 vejce
½ lžičky vanilkového extraktu
12 kapek extraktu ze Stévie
Krém:
Kondenzované mléko viz recept zde >>>>
125g změklého másla
½ lžičky čokoládové stévie
30g hořké čokolády
Poleva:
50g hořká čokoláda
1 lžíce kokosového oleje
1. Smíchejte všechny ingredience dohromady a utvořte těsto.
2. Pomocí dvou potravinářských fólii rozválejte těsto na silnější placku a vykrajujte vykrajovátkem kolečka s dírkou uvnitř.
3. Vykrojená kolečka přendávejte na plech vyložený pečícím papírem a vložte do předem vyhřáté trouby na 175°C na 12 – 15 minut.
4. Pomazánku vyšlehejte s máslem a čokoládovou stévií do krému, poté zašleháme rozpuštěnou hořkou čokoládu ve vodní lázni. Pomocí zdobícího sáčku ozdobte kolečka.
5. Na závěr kolečka pokapejte rozpuštěnou hořkou čokoládou.