Brusinkovo pekanová kolečka 

2 šálky mletých pekanových ořechů
½ šálku neslazených sušených brusinek, nasekaných
¼ šálku mandlové mouky
¼ šálku Erythritolu
1 vejce
½ lžičky vanilkového extraktu
12 kapek extraktu ze Stévie

Krém:
Kondenzované mléko     viz recept zde >>>>
125g změklého másla
½ lžičky čokoládové stévie
30g hořké čokolády

Poleva:
50g hořká čokoláda
1 lžíce kokosového oleje

1. Smíchejte všechny ingredience dohromady a utvořte těsto.

2. Pomocí dvou potravinářských fólii rozválejte těsto na silnější placku a vykrajujte vykrajovátkem kolečka s dírkou uvnitř.

3. Vykrojená kolečka přendávejte na plech vyložený pečícím papírem a vložte do předem vyhřáté trouby na 175°C na 12 – 15 minut.

4. Pomazánku vyšlehejte s máslem a čokoládovou stévií do krému, poté zašleháme rozpuštěnou hořkou čokoládu ve vodní lázni. Pomocí zdobícího sáčku ozdobte kolečka.

5. Na závěr kolečka pokapejte rozpuštěnou hořkou čokoládou.

 


Zpět