Nízkosacharidové Plněné košíčky salko krémem 

50g kokosové mouky
100g mandlové mouky
1 vejce
1 lžíce Erythritolu

1. Všechny ingredience smíchejte dohromady a utvořte hladké těsto. Těsto se nesmí lepit.
2. Těstem naplníme formičky na košíčky a dáme na plech.
3. Plech vložíme do předem vyhřáté trouby na 160°C zhruba 15 minut.
4. Ještě teplé vyklopte a nechte vychladnout.

Krém:
100g kondenzovaného mléka bez cukru – domácí Salko     viz recept zde >>>>
300g másla pokojové teploty
125g mascarpone
50g Erythritolu mletého
2 lžíce rumu nebo 1 lžička rumového extraktu

Na ozdobu:
Hořká čokoláda
Lískové oříšky

1. Salko a zbylé ingredience vyšlehejte s máslem do krému a pomocí zdobícího sáčku plňte košíčky.
2. Dozdobte nasekanými lískovými oříšky s nasekanou hořkou čokoládou.


Zpět