Nízkosacharidové Skořicové kroužky 

1 šálek mandlové mouky
¼ šálku Erythritolu
2 lžičky kypřícího prášku bez fosfátu
1 lžička skořice
špetka soli
¼ šálku rozpuštěného másla
¼ šálku mandlového mléka
2 vejce
½ lžičky vanilkového extraktu

Skořicový posyp:

½ šálku Erythritolu
1 lžička skořice
3 lžičky rozpuštěného másla

1. Troubu si předehřejeme na 175°C.

2. V misce smícháme mandlovou mouku, Erythritol, kypřící prášek, skořici a sůl.

3. V další misce vyšleháme rozpuštěné máslo s vejci, mandlové mléko a vanilkový extrakt.

4. Mokré ingredience vlijeme do suchých a důkladně promícháme.

5. Těsto si přendáme do plastového sáčku a ustřihneme konec, abychom mohli nastříkat na vyložený plech pečícím papírem kroužky.

6. Plech s kroužky vložíme do trouby a pečeme 15-20 minut, podle tloušťky kroužků.

7. Upečené kroužky necháme vychladnout. Mezitím si rozpustíme máslo a v mističce smícháme Erythritol se skořicí.

8. Vychladlé kroužky potřeme na povrchu rozpuštěným máslem a obalíme ve směsi skořice a Erythritolu.

 


Zpět