Nízkosacharidové Raffaello řezy 

500g tvarohu
60g strouhaného kokosu
60g vanilkového proteinového prášku
40g kokosové mouky
40g erythritolu
strouhaný kokos na podsypání
3 lžíce blanšírovaných mandlových plátků na posypání
3 lžíce natural mandlového másla

1. Všechny ingredience kromě kokosu na podsypání, plátků mandlí a mandlového másla smícháme v míse dohromady pomocí mixéru.

2. Zapékací misku, nebo menší pekáček si vystříkáme olejem ve spreji a vysypeme strouhaným kokosem.

3. Polovinu kokosovo-tvarohové směsi přendáme do formy, kterou jsme si vysypali kokosem. Vše zalijeme mandlovým máslem, buď jen místy, nebo po celém povrchu, záleží na preferencích a celé zasypeme mandlovými plátky.

4. Nakonec přidáme druhou polovinu kokosovo-tvarohové směsi a posypeme na závěr strouhaným kokosem.

5. Dáme do lednice vychladnout minimálně na 2h. Podáváme nakrájené na libovolně velké kostky.

 


Zpět