Nízkosacharidové Proteinovo arašídové cereálie  

2/3 šálku pískového sladidla
1 lžička ochucené vanilkové stévie
1 šálek arašídové mouky
½ šálku čokoládového proteinového prášku
½ šálku vanilkového proteinového prášku
½ šálku kokosového oleje
2 lžíce vody
2 lžíce kakaa

1. Předehřejte troubu na 170°C.

2. V míse smíchejte sladidlo, stévii, arašídovou mouku, promíchejte a polovinu ze směsi odsypte do druhé misky.

3. Do jedné misky přidejte vanilkový protein a do druhé čokoládový protein spolu s kakaem.

4. Nechte si rozpustit v kastrůlku kokosový olej s vodou a půlku nalijte do jedné misky a druhou půlku do druhé misky. Promíchejte, aby vznikly hrudky.

5. Přendejte obě směsi odděleně na plech vyložený pečícím papírem. Vložte do trouby a pečte 12-20 minut nebo dokud cereálie nezezlátnou.

6. Poté plech vyndejte z trouby, a ještě horké promíchejte. Nechte vychladnout, aby cereálie začaly křupat.

 


Zpět