Nízkosacharidové Čokoládovo arašídové ledové košíčky 

4 lžíce kokosového oleje
4 lžíce neslazeného kakaa
¼ šálku nasekaných vlašských oříšků
½ šálku arašídového másla
1 lžička vanilkového extraktu
Sladidlo
¼ lžičky skořice
½ šálku řeckého nebo sójového jogurtu

1. V menším kastrůlku si necháme rozpustit kokosový olej, přidáme kakao, sladidlo a vanilkový extrakt. Promícháme, aby se vše důkladně spojilo, až poté přisypeme oříšky.

2. Čokoládovou směs vlijeme do formiček na košíčky a dáme do mrazáku ztuhnout.

3. Mezitím si připravíme druhou vrstvu tak, že smícháme arašídové máslo se skořicí a sójovým nebo řeckým jogurtem.

4. Arašídovou směs rovnoměrně naneseme na první čokoládovou vrstvu košíčku a vrátíme zpět do mrazáku minimálně na 20 minut.


Zpět